NAULAT

21" RUNKONAULAT

2,9-5,0 x 50-160 mm muovisidotut naulat kirkkaina, kuumasinkittyinä , diffuusiogalvanoituina tai ruostumattomina.  Profiilit: Pyöreä sileä, profiloitu tai kampa. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.  

34" RUNKONAULAT

2,9-3,1 x 50-90 mm teippisidotut naulat kirkkaina, sähkösinkittyinä, kuumasinkittyinä tai ruostumattomina. Profiilit: Pyöreä sileä tai kampa. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.

H&H HANDYPACK NAULAKAASUPAKKAUKSET

2,9-3,1 x 64-90 mm teippisidotut naulat ja kaasut varastointi-ohjelmassa, kirkkaina tai kuumasinkittyinä. Profiilit: Pyöreä sileä tai kampa. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.

B18 VIIMEISTELYNAULAT

15-50 mm liimasidotut 1,2 mm suorassa kampakulmassa olevat viimeistelynaulat sähkösinkittyinä tai ruostumattomina. Myös valkokantaisena. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.

B16 VIIMEISTELYNAULAIN

25-64 mm liimasidotut 1,6 mm suorassa kampakulmassa olevat viimeistelynaulat sähkösinkittyinä tai ruostumattomina.  Myös valkokantaisena. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin

DA VIIMEISTELYNAULAIN

32-64 mm teippisidotut 1,8 mm 34⁰ kulmassa olevat viimeistelynaulat varastointintiohjelmassa, sähkösinkittyinä tai ruostumattomina.  H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.

RAUTALANKASIDOSTEISET RULLALANKANAULAT

2,1- 3,1 x 32-90 mm rautalankasidosteiset rullanaulat, varasto-ohjelmassa kirkkaina, kuumasinkittyinä, diffuusiogalvanoituna tai ruostumattomina. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.

RAUTALANKASIDOSTEISET HUOPAKATTONAULAT

3,1x19-45 mm rautalankasidosteiset rullanaulat, huopakatot ja tuulensuojalevyt, kuumasinkittyinä. H&H Toimivuustakuu pakkauksen kyljessä oleviin naulaimiin.

MUOVISIDOSTEISET RULLANAULAT

Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.