Simpukkapuhaltimet

VAF-1500

Monipuolinen kannettava tuuletin. Erinomainen teho keveydestään huolimatta. Täydellinen työjuhta pieniin ahtaisiin tiloihin, kuten kaapelikaivot ja viemärit. Ammattikäyttöön tarkoitettu turvallinen maksinopeudella toimiva turvallinen tuuletin. Jatkuva ilmanvaihto poistaa myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja kuten pakokaasuja, hitsauskaasuja sekä pölyä ja lämpöä. Puhaltimella voi myös kierrättää ja tuulettaa lämmintä ilmaa. Puhaltimella voi myös puhaltaa kuivaa ilmaa puhallus kohteeseen ja poistaa kosteaa ilmaa sekä nopeuttaa esim. maalipintojen kuivumista. Tarkoitettu käytettäväksi palamattomaan ja räjähtämättömään työympäristöön.


VAF-3000

Ahtaisiin tiloihin soveltuva tehokas tuuletin. Tarkoitettu vaativaan tuuletukseen esim. teollisuuskäytössä. Puhallin on keveä vain 15 kg, mutta varsinainen tehopakkaus. Teho uskomattomat  3390 m³/h. Vastaavan tehoiset metalliset tuulettimet saattavat painaa kaksi kertaa enemmän.


VAF-3000P

Ahtaisiin tiloihin tarkoitettu erittäin tehokas tuuletin, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta. Erittäin kevyt liikutella, painoa vain 15 kg. 

Moottori on täysin suljettu, jonka ansiosta voit työskennellä turvallisesti. Postaa tehokkaasti savua, hajuja, pölyn saastuttamaa ilmaa sekä voidaan siirtää viileää puhdasta ilmaa ulkoa sisälle ja siten taata paremmat työskentelyolosuhteet. Kuuma ja kostea ilma sekä huono ilmanvaihto vähentäää työtehoa ja voi aiheuttaa terveydellisiä haittoja. 

VAF-8000

Puhallin joka on suunniteltu käytettäväksi paikoissa, joissa tarvitaan suurempaa ilmanvaihtoa.

Varustettu tehokkaalla 5 H.P.moottorilla. Puhallin tuottaa sekä positiivisia että negatiivisia ilmavirtoja. Maksimaalinen kapasiteetti on 71844 FM. Pitäkää kiinni istuimistanne, tämä 20 tuuman laite puhaltaa kolme-neljä kertaa kokoonsa nähden. Mikäli tarvitsette tuulettimen laajempaan käyttöön, tässä on puhallin joka täyttää toiveenne.

Tekniset tiedot:

TL simpukkapuhaltimet

Tehokkaat ja helppotoimiset simpukkapuhaltimet ammattilaisen käyttöön.

Tek. tiedot:   TL525   TL2040   TL4250   TL6000

Ilmam.(m³/h): 525       2040      4250      6000

Paino:             3,75      11,50     16,50      14,50Tekniset tiedot: