Rahoituspalvelut

RAHOITUSPALVELUT KAUTTAMME
  
Tarjoamme rahoituspalveluita kauttamme tehtäviin laitehankintoihin. Leasing antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti ja joustavasti muuttuviin tilanteisiin. Se helpottaa budjetointia ja rahoituksen suunnittelua. Leasing on erinomainen vaihtoehto, mikäli et halua sitoa pääomaa laitteisiin. Leasing on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla ja sovitulla vuokra-ajalla.   

Vakuus

Hankittava kohde toimii lähtökohtaisesti rahoituksen vakuutena, eikä muita vakuuksia pääsääntöisesti tarvita. Tämä tuo melkoisen edun verrattaen pankkilainaan, jossa useimmiten täytyy olla vakuus. Vakuudet vapautuvat muuhun käyttöön.   

Kokonaisvaltainen ratkaisu 

Myyjämme hoitaa rahoitusneuvottelut asiakkaan puolesta, kun laitteiden hankinta on ajankohtaista. Myyjämme hakee rahoituspäätöksen rahoitusyhtiöstä. Näin sinun asiakkaana ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa rahoitusasioiden hoitoon, vaan saat laitteen ja rahoituksen samalla kertaa. Leasingsopimusten yhteyteen voidaan myös liittää erilaisia lisäpalveluita kuten Laiteturva. Laiteturva takaa riittävän vakuutusturvan laitteillesi koko sopimuskauden ajaksi. Rahoitusyhtiö hoitaa vakuuttamisen, sekä vahingon sattuessa myös korvausprosessin, puolestasi.   

Kun Leasingkausi loppuu?

Rahoitusaika vaihtelee tarpeesi ja rahoituskohteesi mukaan. Vuokrakauden päättymisestä voidaan myyjän kanssa sopia sopiva ratkaisu. Leasingrahoitusta voidaan jatkaa, tai laitekanta voidaan ostaa itselle ennalta sovitulla jäännösarvolla. Jäännösarvosta sovitaan kaupanteon yhteydessä. Vuokrakauden päättyessä et ole sitoutunut tiettyyn ratkaisuun, vaan voit vaihtaa uusiin ja sen hetkiseen tilanteeseen paremmin soveltuviin koneisiin ja laitteisiin. Laitteiden vaihtaminen on mahdollista myös kesken vuokrakauden.

Mitkä ovat Leasing rahoituksen edut?

  • Nopeuttaa ja helpottaa laitehankintaprosessia 
  • Kohde toimii vakuutena, yleensä ei tarvita muita vakuuksia 
  • Yrityksen ei tarvitse sitoa pääomaa käyttöomaisuuteen 
  • Rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat 
  • Vuokrat ovat verotuksessa vähennyskelpoisia 
  • ALV vähennysoikeus vuokrista 
  • Vakuuttaminen voidaan hoitaa Tukirahoituksen Laiteturvalla 
  • Laitekanta pysyy ajan tasalla, mm. lisähankinnat ja laitevaihdot ovat mahdollisia    

Leasingrahoituksella saat laitteen ja rahoituksen samalla kertaa!

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita suoraan myymäläämme

puh: 044 721 3700.