Avoimet työpaikat


MYYNTIEDUSTAJA

Suomen Timanttituote Oy on vakaa vanha timanttityökalujen valmistaja ja toimittaja, 1988 perustettu dynaaminen ja kasvava perheyhtiö. Olemme erikoistuneet alan parhaisiin ja laadukkaisiin timanttityökaluihin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kiviteollisuus, timantti ja rakennusurakoitsijat.

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme haasteita pelkäämätöntä myyntiedustajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tulet vastaamaan oman alueesi suunnitelmallisesta, tuloksellisesta ja tavoitehakuisesta myynnistä. Luot uusia asiakassuhteita sekä huolehdit nykyisistä asiakkaistamme.

Arvostamme alan kokemusta sekä alan tuotteiden tuntemista. Alkukoulutus työhön annetaan. Työssä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, joustavuutta ja kehittämishalua. Työ on pääasiassa matkustamista autolla, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kilpailukykyiset edut. Työstä maksetaan pohja- sekä provisiopalkkaa. Palkitsemme ahkeran ja määrätietoisen työsi reilusti, joten tuloksellisella myyntityöllä voit päästä huippuansioihin. Kaikki on itsestäsi kiinni!

*******************************************************************************

KONEENKORJAAJA

Suomen Timanttituote Oy on vakaa vanha timanttityökalujen valmistaja ja toimittaja, 1988 perustettu dynaaminen ja kasvava perheyhtiö. Olemme erikoistuneet alan parhaisiin ja laadukkaisiin timanttityökaluihin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kiviteollisuus, timantti- ja rakennusurakoitsijat.

Etsimme ammattitaitoista valmistus-, korjaus- ja huoltotöiden osaajaa. Valmistamme, huollamme ja korjaamme pääasiassa sähkö-, hydrauli- ja polttomoottorikoneita. Työ on joko osa- tai kokopäiväistä arkityötä. Työtä tehdään pääsääntöisesti Muuramessa , mutta käymme tarvittaessa huoltamassa koneita myös asiakkaiden luona. Palkkaus sopimuksen mukaan.

*******************************************************************************

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: markkinointi@suomen-timanttituote.fi. Yhteydenotot: Tarja Maunuksela, puh: 040 777 4707