SIEMENS

Räätälöidyt rahoitusratkaisut tulevaisuuden liiketoimintamalleille

Automaatio, sähköistyminen ja digitalisaatio muuttavat nopeaan tahtiin liiketoiminnan tapoja ja koko elämäntapaamme. Siemens on eturintamassa luomassa parempaa tulevaisuutta tarjoamalla huipputeknologiaa sekä niihin sopivia innovatiivisia rahoitusratkaisuja, jotta asiakkaidemme tulevat panostukset liiketoiminnan kehitykseen lisäävät kilpailukykyä, tuottavat lisäarvoa ja luovat tukevan perustan kasvulle.

Miten sinun yrityksesi haluaa investoida yrityksenne tulevaisuuteen?

Ota yhteyttä. Tunnemme haasteet, joita yritykset kohtaavat. Tarkkaan suunnitellut rahoitusratkaisumme auttavat yritystäsi suunnittelemaan toimintaansa optimaalisen rahoituksen kautta.

Rahoitusvaihtoehto tuo yrityksille useita etuja:

  • Yritys maksaa laitteista vuokraa sovitun ajan, jolloin yritys välttyy raskailta kertainvestoinneilta
  • Vuokrat jakautuvat tasaisesti vuokrakaudelle, mikä helpottaa yrityksen budjetointia
  • Sopimukselle on mahdollista tehdä kätevästi lisäyksiä
  • Vuokrat on mahdollista sovittaa yrityksen liiketoiminnan kausivaihteluihin
  • Leasing- tai vuokrasopimus ei rasita yrityksen tasetta, ja näin ollen pääomaa vapautuu muuhun käyttöön
  • Vuokra on verotuksessa vähennyskelpoinen
  • SFS omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan, mutta kauden jälkeen vuokralleottajalla on oikeus osoittaa vuokrakohteelle ostaja

Siemens Financial Services helpottaa yritysten kasvua tukemalla yrityksen kehitystä ja innovaatioita älykkäillä rahoitusratkaisuilla sekä Siemensin että kolmannen osapuolen laitteille ja teknologialle. Olemme sitoutuneet tuottamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme nopeaa ja tehokasta rahoituspalvelua.Kiinnostuitko ja haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita suoraan myymäläämme puh: 044 721 3700.