« Takaisin

Hiilisuodatin pölynimuriin

Hiilisuodattimia käytetään korjaustöissä silloin, kun on olemassa vaara, että rakennusmateriaalit sisältävät PCB:tä.

RONDA Hiilisuodatin on in-line-suodatin, joka asetetaan pölynimurin poistoletkuun. Suodattimen rakenne antaa pienimmän mahdollisen vastuksen poistoilmavirrassa, joten pölynimurin imuteho ei laske merkittävästi. On tärkeää, että hiilisuodattimeen menevä ilma on puhdistettu oikein ja täysin hienosta pölystä. Jäljelle jääneet pölyhiukkaset vahingoittavat hiiltä ja tukkivat suodattimen.

Hiilisuodatin on rakennettu max. 600 m3 / h, joten sitä voidaan käyttää yhdessä kaikkien RONDA HS -pölynimureidemme kanssa (RONDA 200H-S, 1800H-S, 2800H-S), mutta sitä voidaan käyttää myös muiden pölynimurien kanssa, kunhan niissä on erillinen poistoputki. Hiilisuodattimen käyttöikä riippuu käytöstä ja imeytyneestä pitoisuudesta, ja suosittelemme suodatuskyvyn testaamista säännöllisillä mittauksilla tai suodattimen vaihtamista ajoittain.

RONDA-hiilisuodatin on asennettu kätevään vaunuun, jossa on 4 kääntyvää pyörää ja 2 nostopistettä helpottamaan käsittelyä. Suodatin toimitetaan ilman liitäntäletkua, joka on tilattava erikseen. Suodattimen tuloaukko on varustettu tavallisella RONDA-bajonettikytkimellä - sama, jota käytämme pölynimurissamme. Kytkentä voidaan tiivistää tulpalla kuljetusta tai hävittämistä varten. Saatavilla on bajonettiliittimiä eri letkutyypeille - ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

  • Pölynimurin poistoilman kaasujen suodattamiseen
  • Helppo ja yksinkertainen liitäntä pölynimuriin
  • Kätevä vaunu helppoon kuljetukseen.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
84677040 - Hiilisuodatin pölynimuriin680.00 €

Lisätiedot

Koko:: 840 x 340 x 435 mm
Paino:: (filter/total) 9,5/15,5 kg